Looking For Anything Specific?

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası için yorumlar - Sporx Galeri - Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası için yorumlar - Sporx Galeri - Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı?

Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti.

Marcao - Kerem Aktürkoğlu olayının psikolojik etkisi ...
Marcao - Kerem Aktürkoğlu olayının psikolojik etkisi ... from i.haberglobal.com.tr
Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao kaç maç men cezası alır? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk.

Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu! Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Dakikasında saha bir anda karıştı. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na evvel baş attı, daha sonra yumrukladı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Son Dakika: İşte Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasının ...
Son Dakika: İşte Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasının ... from qia.az
Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao kerem niye kavga etti? Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Marcao kaç maç men cezası alır?

Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Dakikasında saha bir anda karıştı. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Kerem aktürkoğlu, arkadaşını sakinleştirmek için sus işareti yaptı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı.

Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Son Dakika: Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na önce kafayı taktı ...
Son Dakika: Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na önce kafayı taktı ... from haber-turkiye.com
Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Dakikasında saha bir anda karıştı. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı.

Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Marcao kaç maç men cezası alır? Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Marcao kerem niye kavga etti? Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Posting Komentar

0 Komentar